top of page
SB8.jpg

~Klankbelevig ligconcert kan en ondersteuning bieden bij: stress, burn-out, psychische en emotionele problemen. 

 

~Klankbeleving ligconcert  is diep ontspannende holistische behandeling ​

~ Het werkt op lichaam en geest 

 

~ Je kunt het voor jezelf boeken of als cadeau voor iemand anders

~ Is tijd voor je zelf nemen 

Klankbeleving ligconcert 
voor diepe ontspanning 

met kristallen klankschalen, meditatieve zang en trommel; 

voor kleine groepen op maat 

 

Klanbeleving ligconcert is een eeuwenoude meditatieve techniek met
zijn wortels in Tibet. De kracht van geluid en trillingen is een van de
oudste medicijnen ter wereld. Klankschalen worden wereldwijd gebruikt voor healing en meditatiedoeleinden. Deze vorm van therapie is gebaseerd op de overtuiging dat energie met verschillende snelheden in het lichaam trilt.


Ik gebruik kristallen klankschalen voor deze sessie. De trilling van de kristallen klankschaal kan diepgaande effecten hebben op lichaam en geest. De klanken van de schalen 'harmoniseren' de cellen met hun frequenties, waardoor lichaam en geest in balans komen. Klankschalen hebben ook een positief  effect op de hersengolffrequenties en kunnen helpen de hersengolven te verschuiven van de gebruikelijke bèta – de dagelijkse denk- en stressmodus naar alfa-, thèta of delta-toestanden die verantwoordelijk zijn voor diepe ontspanning, verjonging en rust.

Klankbeleving ligconcert is gericht op diepe ontspanning die je kan helpen rust te vinden en diepgewortelde spanningen in lichaam en geest los te laten. Deze sessies zijn voor iedereen die op zoek is naar diepe rust en ontspanning, maar ook voor mensen die te maken hebben met chronische spanning, burn-out, angst en slaapproblemen.​

Het is ook mogelijk om een ​​Klanbeleving ligconcert te boeken voor jezelf of voor een kleine groep mensen op een locatie naar keuze. Concerten zijn op maat gemaakt en kunnen meditatie, ademwerk, stem, yoga en diepe ontspanningsoefeningen omvatten. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, dan kun je via onderstaande link contact met mij opnemen.

sining b 2.jpg
SB22.jpg

Klankbeleving

Ligconcert 

bottom of page