top of page
We go to this beach with are kids, great for body boarding for them, and that’s about it.
AD22FE38-BDF4-4C7E-B041-6DC1ADD1DAE2.png

CD Earth Chants

Uitgebracht in 2021 CD Baby

Ambient muziek met drum, stem, natuurgeluiden en ASMR van Martris

in samenwerking met geluidskunstenaar Sharon Stewart. Dit is muziek voor stressvermindering en ontspanning. De natuur: voor mij is het als magie en een mysterie. Waar de genezing begint en is voltooid. Zoals thuiskomen. Waar ik me echt levend voel - diep verbonden met mezelf en met de Aarde.  

Martris.jpg

CD Ballades van het Oosten

Uitgebracht 2018 CD Baby

Ballades of The East, originele muziek van Martris, in samenwerking met pianist en componist Rudjer Glavurtic, is een set contemplatieve wereldmuzieknummers met piano en stem. Door haar poëzie en melodieën, door haar geschriften en kunst, zoekt Martris naar identiteit en verbondenheid. Geïnspireerd door Slavische en Servische verhalen en mythen, zoekt ze naar een diepere verbondenheid door haar cultuur van oorsprong te verkennen en deze tegelijkertijd in vraag te stellen om haar grenzen te overstijgen op zoek naar universele waarheid en begrip.

Ballades of The East is een veelzijdig project dat – in zijn oorspronkelijke opzet – de essentie van de cultuur en muziek uit de Balkanregio wil vastleggen. Door het 'traditionele' te verkennen en er verder van af te wijken - op de grens tussen folk, klassiek, jazz en improvisatie - creëren Martris en Rudjer een unieke mix van hun persoonlijke interpretaties en stijlen.

CD Releases 

  • Amazon
  • Bandcamp
  • YouTube
  • SoundCloud
  • Spotify
  • iTunes
bottom of page