top of page
pexels-antoni-shkraba-6252094_edited.jpg

~ Is concert  PLUS yogasessie voor diepe ontspanning 

~ Is meditatieve geluidservaring 

~ Het incorporeert zachte Yogaoefeningen 

~ Het is voor iedereen geschikt die zoekt voor rust en ontspanning  

~Meditatief concert kan ondersteuning bieden bij: stress, burn-out, PTSS, psychische en emotionele problemen en   slapeloosheid.  

Meditatief concert / sessie voor diepe ontspanning met kristallen klankschalen, meditatieve zang en trommel 

 

Klankbad / meditatief concert is een eeuwenoude meditatieve techniek met
zijn wortels in Tibet. De kracht van geluid en trillingen is een van de
oudste medicijnen ter wereld. Klankschalen worden wereldwijd gebruikt voor healing en meditatiedoeleinden. Deze vorm van therapie is gebaseerd op de overtuiging dat energie met verschillende snelheden in het lichaam trilt.


Marina gebruikt kristallen klankschalen voor deze sessie. Kristallen klankschalen zijn gemaakt van zuiver kwartszand, dat verhit wordt tot ongeveer 4000 graden. De klankschalen die daaruit komen worden dan op een bepaalde toonsoort geslepen. Het formaat van de schaal bepaalt de toonhoogte. In het algemeen hebben hogere tonen een verkwikkend en reinigend effect, terwijl diepe tonen meer ontspannend en aardend werken.

 

De trilling van de kristallen klankschaal kan diepgaande effecten hebben op lichaam en geest. De klanken van de schalen 'harmoniseren' de cellen met hun frequenties, waardoor lichaam en geest in balans komen. Klankschalen hebben ook een positief  effect op de hersengolffrequenties en kunnen helpen de hersengolven te verschuiven van de gebruikelijke bèta – de dagelijkse denk- en stressmodus naar alfa-, thèta of delta-toestanden die verantwoordelijk zijn voor diepe ontspanning, verjonging en rust.

Meditatief concert/sessie met Marina is gericht op diepe ontspanning die je kan helpen rust te vinden en diepgewortelde spanningen in lichaam en geest los te laten. Deze sessies zijn voor iedereen die op zoek is naar diepe rust en ontspanning, maar ook voor mensen die te maken hebben met chronische spanning, burn-out, angst en slaapproblemen.

 

Met ruim 20 jaar professionele ervaring met stem, lichaamswerk, yoga en meditatie, neemt Marina je mee op een klankreis met haar zachte rustgevende zang, kristallen klankschalen en sjamanistische trommel. 


Meditatief concert kan gecombineerd worden met herstellende yogasessie. Dit is een vorm van yoga die zich richt op ontspanning en herstel van lichaam en geest. Elke sessie heeft een andere focus voor de meditatiebeoefening.

Meer over Marina     Meer over Yoga     Neem Contact   Miniretraite voor 1

photo by Antoni Skhraba
Meditatief concert / sessie voor diepe ontspanning met kristallen klankschalen, meditatieve zang en trommel ook op maat 

Het is ook mogelijk om een ​​Meditatief concert te boeken voor jezelf of voor een kleine groep mensen op een locatie naar keuze. Concerten zijn op maat gemaakt en kunnen meditatie, ademwerk, stem, yoga en diepe ontspanningsoefeningen omvatten. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, dan kun je via onderstaande link contact met mij opnemen.

Mini Retraite voor 1 ook met klankschalen 

Mini-retraite voor Eén in het centrum van Arnhem duurt 2,5 uur en is een geweldige manier om DIEP te ontspannen en je energieniveau te verhogen. Dit is een extra lange sessie die bestaat uit een Restorative Gentle yogales die is ontworpen rond uw specifieke thema's, een volledige Holistische Energetische massage met natuurlijke aromatische olie. Het is ook mogelijk om je miniretraite te combineren met een klankbad. 

Meer over Marina     Meer over Yoga     Neem Contact   Miniretraite voor 1

photo by Antoni Skhraba

Meditatief Concert 

bottom of page