top of page
Floating in the Sea_edited_edited.jpg

~ Deeply Relaxed Online Programma  kan ondersteuning bieden bij: stress, burn-out, PTSS, psychische en emotionele problemen, ademhalingsklachten, slapeloosheid, rugklachten, houdingproblemen en chronische pijnen.

 

~ Deze omline programma is gericht op diepe ontspanning, energieherstel en natuurlijke ademhaling 

~ Geschikt voor iedereen die stress willen verminderen en betere verbinding met zijn lichaam vinden. 

~Speciale aanbieding mogelijk met abonnement van 6 of 12 maanden. Je betaalt de abonnementskosten per maand. 

Lessen online 

Mandag 

19.00- 20.00 uur 

Donderdag 

19.00 -20.00 uur 

Heb je last van stress, burn-out, PTSS, psychische en emotionele problemen, ademhalingsklachten, slapeloosheid of chronische pijnen? Volg je de lessen graag vanuit huis? Heb je behoefte aan een gestructureerd weekschema? Je wilt graag leren ontspannen, maar bent te veel afgeleid door de dagelijkse dingen. Je bent te moe om naar een groepsles te gaan of te mediteren.

Voor de meesten van ons is het moeilijk om de denkende geest los te laten, en om de hersenen te kalmeren en nog naar diepere staat van ontspanning binnen te gaan. Vanuit je huis kun je een Deeply Relaxed programma volgen. Het enige wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding, Skype-account via computer of en tablet, een paar dekens en een yogamat. In deze les zullen we ons concentreren op simpele en effectieve meditatie, natuurlijke ademhaling, mindfulness, diepe ontspanning en lichaamsbewustzijn. Deeply Relaxed online programma richt zich op diepe ontspanning, energieherstel en het loslaten van fysieke spanningen. Verder kan deze sessie heel nuttig zijn bij ademhalingsproblemen, helpen om spanning in de overbelaste en vermoeide spieren los te laten en ook verlichting brengen bij problemen als burn-out en slapeloosheid.​

Deeply Relaxed is simpele, maar effectieve formule dat combineert meditatie, ademwerk en herstellende yogaoefeningen voor diepe ontspanning.  

Waarom meditatie? 

Er zijn eindeloze onderzoeken gedaan naar de voordelen van meditatie op onze mentale en fysieke gezondheid. Onderzoek toont aan dat meditatie ons kan helpen om beter om te gaan met negatieve gevoelens en emoties. Hoewel er vele vormen van meditatie zijn, is het uiteindelijke doel een gevoel van ontspanning en innerlijke rust, wat de geestelijke gezondheid kan verbeteren.

In Deeply Relaxed programma leren we ons om diep te concentreren op de sensaties van het lichaam. Aanwezig zijn, de ademhaling observeren, bewust worden en in verbinding staan met je lichaam zijn enkele basiscomponenten van meditatie die een essentieel onderdeel vormen van elke Deeply Relaxed sessie.

Wat is herstellende yoga?

​Herstellende yoga is en zachte vorm van yoga die de bedoeling heeft om je in een diepe staat van ontspanning en rust te brengen. Herstellende yoga houdingen zijn heeft een verjongend effect op lichaam en geest, omdat het je in staat stelt om van een vecht-of-vluchtreactie af te vallen in het parasympathische zenuwstelsel, wat de zogenaamde "ontspanningsreactie" veroorzaakt, waardoor je lichaam kan genezen en zichzelf volledig vernieuwen.

Ademwerk, wat is dat? 

Ademwerk is een essentieel onderdeel van Deeply Relaxed programma online. We passen ademwerk toe met de bedoeling het mentale, fysieke en spirituele welzijn te verbeteren. Er zijn veel vormen van ademwerk waarbij bewust en gestructureerd ademhalen. Ademwerk bevordert diepe ontspanning en helpt je je energieker te voelen. Door ademhalingsoefeningen, mindfulness en belichaamd bewustzijn creëer je meer verbindingen tussen je geest en je lichaam. Je leert blokkades in het lichaam te herkennen en los te laten. Hiermee leer je je natuurlijke adem te herkennen en vrij te maken. En je geest tot rust brengen.  

_MG_7426.jpg

Deeply Relaxed Online Programma

Verminder je stress & kom to rust met meditatie,
ademwerk en herstellende yoga 
bottom of page