top of page

Over Marina

more 9_edited.jpg
Image by Ross Bucher
Image by Jan Kopřiva

Als veelzijdig kunstenaar en yogadocente Marina Trisic is een vocale, beeldende en uitvoerende artiest die in haar werk een diep streven naar transformationeel leven integreert. Zij heeft twee CD's uitgebracht: Ballades of The East en Earth Chants. Ze woont in Nederland en is gespecialiseerd in zang geïnspireerd door wereldmuziek uit de Balkanregio, maar ook in geïmproviseerde en intuïtieve zang. Met meer dan 15 jaar professionele ervaring in yoga lesgeven, Somatisch Beweging, stem en lichaamswerk, heeft ze haar unieke mix ontwikkeld. Met haar yoga lessen en workshops helpt zij aan mensen door om dieper in contact te komen met hun authentieke aanwezigheid en welzijn. Naast haar yoga programma biedt ze ook Meditatieve Concerten en evenementen op maat aan evenals gepersonaliseerde mini-retraités en massages in haar praktijk in Arnhem. Haar muziek is te vinden via alle grote online winkels zoals iTunes, Spotify, Bandcamp, CDBaby, Amazon, YouTube, Pandora en SoundCloud.

DBE_1967.jpg
DBE_1977.jpg

" Ik voel me gezegend dat ik al vroeg in mijn leven yoga heb ontdekt. Yoga was geweldig gereedschap dat me door de grote uitdagingen in het leven heeft geholpen. Het heeft me fysiek en emotioneel in balans gebracht, het heeft me geholpen de verbinding tussen mijn lichaam, emoties, mijn adem en mijn stem te begrijpen. Het heeft me geholpen om te leren hoe ik gefocust en gecentreerd op het podium kan blijven. En eindelijk begon ik te begrijpen wat een diepe ontspanning echt betekent. Ik vind het fijn om mijn ervaringen met anderen te kunnen delen. Ik ben gecertificeerd yogadocent aan het Iyengar Instituut in Amsterdam en Somatisch Beweging Coach door Somatisch Beweging Instituut in Nederland. Mijn achtergrond in lichaamswerk en verschillende dans-, bewegings- en stemdisciplines hebben een grote invloed gehad op mijn begrip en de manier waarop ik tegenwoordig yoga doceer. Al meer dan 15 jaar faciliteer ik yogalessen die het bewuste gebruik van ademhaling en somatisch lichaamswerk integreren. De primaire focus van mijn werk is gericht op diepe ontspanning, bewuste natuurlijke ademhaling en het loslaten van spanningen in lichaam en geest. Naar mijn mening zijn dit noodzakelijke, maar vergeten prioriteiten in moderne leven."

Yoga als mijn pad  

Mijn diensten

more 21.jpg

Mijn muziek 

AD22FE38-BDF4-4C7E-B041-6DC1ADD1DAE2.png
Martris.jpg

Ambient muziek met drum, stem, natuurgeluiden en ASMR van Martris

in samenwerking met geluidskunstenaar Sharon Stewart. Dit is muziek voor stressvermindering, ontspanning ...

Ballades of the East, originele muziek van Martris, in samenwerking met pianist en componist Rudjer Glavurtic, is een set contemplatieve Wereldmuzieknummers met piano en stem...

bottom of page