top of page
Floating in the Sea_edited.jpg

~ Gericht op diepe ontspanning, energieherstel en natuurlijke ademhaling 

~ Geschikt voor iedereen die stress willen verminderen en betere verbinding met zijn lichaam vinden.

Yoga Deeply Relaxed 
groepslessen
 

"Marina creëert een gastvrije stilte waarin ik me kan settelen en mezelf weer kan ontmoeten. De stroom van de les was precies goed voor mij. Sinds ik nieuw was, is Marina attent en ondersteunend geweest, waardoor ik de ruimte kreeg om mijn eigen ritme. Ik waardeer echt de ruimte die ze geeft om ieder van ons naar ons eigen lichaam te laten luisteren. Zeker een aanrader voor het verminderen van stress en vermoeidheid. Ik voelde me grondig verjongd."

Sharon

Heb je last van stress, burn-out, PTSS, psychische en emotionele problemen, ademhalingsklachten, slapeloosheid of chronische pijnen? 

Vanuit je huis kun je een Deeply Relaxed programma volgen. Het enige wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding, een paar dekens en een yogamat. In deze les zullen we ons concentreren op simpele en effectieve meditatie, natuurlijke ademhaling, mindfulness, diepe ontspanning en lichaamsbewustzijn. Deeply Relaxed online programma richt zich op diepe ontspanning, energieherstel en het loslaten van fysieke spanningen. Voor de meesten van ons is het moeilijk om de denkende geest los te laten, en om de hersenen te kalmeren en nog naar diepere staat van ontspanning binnen te gaan. Verder kan deze sessie heel nuttig zijn bij ademhalingsproblemen, helpen om spanning in de overbelaste en vermoeide spieren los te laten en ook verlichting brengen bij problemen als burn-out en slapeloosheid.​

Deeply Relaxed is simpele, maar effectieve formule dat combineert meditatie, ademwerk en herstellende yogaoefeningen voor diepe ontspanning.  

Waarom meditatie? 

Er zijn eindeloze onderzoeken gedaan naar de voordelen van meditatie op onze mentale en fysieke gezondheid. Onderzoek toont aan dat meditatie ons kan helpen om beter om te gaan met negatieve gevoelens en emoties. Hoewel er vele vormen van meditatie zijn, is het uiteindelijke doel een gevoel van ontspanning en innerlijke rust, wat de geestelijke gezondheid kan verbeteren.

In Deeply Relaxed programma leren we ons om diep te concentreren op de sensaties van het lichaam. Aanwezig zijn, de ademhaling observeren, bewust worden en in verbinding staan met je lichaam zijn enkele basiscomponenten van meditatie die een essentieel onderdeel vormen van elke Deeply Relaxed sessie.

Wat is herstellende yoga?

​Herstellende yoga is en zachte vorm van yoga die de bedoeling heeft om je in een diepe staat van ontspanning en rust te brengen. Herstellende yoga houdingen zijn heeft een verjongend effect op lichaam en geest, omdat het je in staat stelt om van een vecht-of-vluchtreactie af te vallen in het parasympathische zenuwstelsel, wat de zogenaamde "ontspanningsreactie" veroorzaakt, waardoor je lichaam kan genezen en zichzelf volledig vernieuwen.

Ademwerk, wat is dat? 

Ademwerk is een essentieel onderdeel van Deeply Relaxed programma online. We passen ademwerk toe met de bedoeling het mentale, fysieke en spirituele welzijn te verbeteren. Er zijn veel vormen van ademwerk waarbij bewust en gestructureerd ademhalen. Ademwerk bevordert diepe ontspanning en helpt je je energieker te voelen. Door ademhalingsoefeningen, mindfulness en belichaamd bewustzijn creëer je meer verbindingen tussen je geest en je lichaam. Je leert blokkades in het lichaam te herkennen en los te laten. Hiermee leer je je natuurlijke adem te herkennen en vrij te maken. En je geest tot rust brengen.  

_MG_7426.jpg

Deeply Relaxed Online Programma

Verminder je stress & kom to rust met meditatie,
ademwerk en herstellende yoga 
bottom of page