top of page
Beach Waves_edited.jpg

Mini-retraite voor Eén

Heb je een druk werkschema en kun je geen tijd vinden om diep te ontspannen of op vakantie te gaan? Is een yogales te kort om de diepe ontspanning te bieden die je nodig hebt? Zit je niet graag in grote groepen? Wil je wat persoonlijke tijd voor jezelf? En wil je speciale aandacht voor jouw wensen en voorkeuren?

 

Neem je gezondheid in eigen handen! Neem tijd voor jezelf! Mini-retraite voor 1 in het centrum van Arnhem duurt 2,5 uur en is een geweldige manier om DIEP te ontspannen en je energieniveau te verhogen. Dit is een extra lange sessie die bestaat uit een yogales die is ontworpen rond uw specifieke thema's, een volledige Holistische massage met natuurlijke aromatische olie. We beginnen met een gesprek over waar je je op zou willen focussen, wat je los zou willen laten en wat je zou willen vergroten. Deze sessie is ontworpen rond uw specifieke behoeften en voorkeuren. We gebruiken deze tijd om af te stemmen op wat het beste bij je past.

 

Restorative Gentle Yoga


Het eerste deel van je privémini-retraite is de Restorative Gentle  Yogasessie. Het tempo is laag, wat je de mogelijkheid geeft om lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en daardoor diepgewortelde spanningen in het lichaam te leren herkennen en los te laten. Restorative Gentle Yoga beoefening omvat zachte en herstellende yogahoudingen. Daarnaast gebruik ik verschillende fysiotherapie ballen als ondersteuning. Je kunt hierbij denken aan kleine en grote fysioballen, 'still-point inducers' en triggerpointballen. Je leert een serie yogahoudingen die zachte, vloeiende lichaamsbewegingen stimuleren.

Holistische Energetische Massage

Na de Restorative Gentle Yoga-sessie en een korte pauze is het tijd voor je Holistische  Energetische massagesessie met aromatische olie. Tijdens een massagebehandeling wordt u als geheel behandeld. Je lichaam en je geest. De gebruikte handbewegingen en grepen zijn langzaam, ritmisch en meditatief. Deze handbewegingen worden afgewisseld met zachte shakes (Holistic Pulsing) en ontspannende aanrakingen (Hands-on Healing) die zich vooral richten op het energiesysteem van het lichaam.​ 

 

Locatie

Mini-retraite voor 1 wordt gegeven in Home of Zen, een rustig centrum voor mentale wellness en bewustwording aan de Velperweg 95 in Arnhem. 

U kunt bij Home of Zen op eigen terrein parkeren. Ook is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid aan de Velperweg of directe zijstraten. Home of Zen is uitstekend bereikbaar per fiets. U kunt uw fiets veilig achter het pand parkeren. 

home of zen.jpg
home of zen logo.png

~ Mini- retraite voor 1  kan en ondersteuning bieden bij: stress, burn-out, psychische en emotionele problemen, slapeloosheid, rugklachten, houdingproblemen en  chronische pijnen

 

~ Is diep ontspannende holistische behandeling ​

~ Het werkt op lichaam en geest 

 

~ Je kunt het voor jezelf boeken of als cadeau voor iemand anders

~ Is Yoga PLUS Massage in 1 sessie 

~ Is tijd voor je zelf nemen 

Mini-retraite 
voor E
én 

bottom of page