top of page
aerial view of white sand beach_edited.j

Mini-retraite voor Eén

Mini-retraite voor Eén
in het centrum van Arnhem


Heb je een druk werkschema en kun je geen tijd vinden om diep te ontspannen of op vakantie te gaan? Is een yogales te kort om de diepe ontspanning te bieden die je nodig hebt? Zit je niet graag in grote groepen? Wil je wat persoonlijke tijd voor jezelf? En wil je speciale aandacht voor jouw wensen en voorkeuren?

Neem je gezondheid in eigen handen! Neem tijd voor jezelf! Mini-retraite voor 1 in het centrum van Arnhem duurt 2,5 uur  en is een geweldige manier om DIEP te ontspannen en je energieniveau te verhogen. Dit is een extra lange sessie die bestaat uit een Soma Yoga-les die is ontworpen rond uw specifieke thema's, een volledige holistische massage met natuurlijke aromatische olie EN een klankbad met tot slot een diepe ontspanningsmeditatie. We beginnen met een gesprek over waar je je op zou willen focussen, wat je los zou willen laten en wat je zou willen vergroten. Deze sessie is ontworpen rond uw specifieke behoeften en voorkeuren. We gebruiken deze tijd om af te stemmen op wat  het beste bij je past.

 

Yoga


Het eerste deel van je privémini-retraite is de Soma Yoga-sessie. Het tempo is laag, wat je de mogelijkheid geeft om lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en daardoor diepgewortelde spanningen in het lichaam te leren herkennen en los te laten. Soma Yoga beoefening omvat zachte en herstellende yogahoudingen. Daarnaast gebruik ik verschillende fysiotherapie ballen als ondersteuning. Je kunt hierbij denken aan kleine en grote fysioballen, 'still-point inducers' en triggerpointballen. Je leert een serie yogahoudingen die zachte, vloeiende lichaamsbewegingen stimuleren.

Massage

Na de Soma Yoga-sessie en een korte pauze is het tijd voor je Holistisch Intuïtieve massagesessie met aromatische olie. Tijdens een massagebehandeling wordt u als geheel behandeld. Je lichaam en je geest. De gebruikte handbewegingen en grepen zijn langzaam, ritmisch en meditatief. Deze handbewegingen worden afgewisseld met zachte shakes (Holistic Pulsing) en ontspannende aanrakingen (Hands-on Healing) die zich vooral richten op het

energiesysteem van het lichaam.​ 

Optioneel: klankschalen massage

 

Nadat de massagesessie is voltooid, sluiten we een retraite af met de geleide ontspanning van een klank massage. U kunt op de massagetafel blijven terwijl Marina u naar een diepere staat van ontspanning en rust leidt. Een klank massage is een geluidsbehandeling en een meditatieve ervaring waarbij een cliënt 'baadt' in geluidsgolven. Deze golven worden geproduceerd door  klankschalen. Verschillende onderzoeken die op dit gebied werden gedaan hebben aangetoond dat spanning, angst, negatieve stemmingen  aanzienlijk kunnen worden verminderen na een sessie met een klankbad. ​

Locatie

Mini-retraite voor 1 wordt gegeven in Home of Zen, een rustig centrum voor mentale wellness en bewustwording aan de Velperweg 95 in Arnhem. 

U kunt bij Home of Zen op eigen terrein parkeren. Ook is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid aan de Velperweg of directe zijstraten. Home of Zen is uitstekend bereikbaar per fiets. U kunt uw fiets veilig achter het pand parkeren. 

home of zen.jpg

~ Mini- retraite voor 1  kan en ondersteuning bieden bij: stress, burn-out, psychische en emotionele problemen, slapeloosheid, rugklachten, houdingproblemen en  chronische pijnen

 

~ Is diep ontspannende holistische behandeling ​

~ Het werkt op lichaam en geest 

 

~ Je kunt het voor jezelf boeken of als cadeau voor iemand anders

~ Is Yoga en Massage in 1 sessie 

~ Is tijd voor je zelf nemen 

Mini-retraite 
voor E
én 

bottom of page