top of page
Playing Harp
Meditatief Concert 
Met Hilmara ( Harp en Zang duo)

Meditatieve concert (anders ook klankbad genoemd) is en concert/sessie gericht op diepe ontspanning die kan je helpen om rust te vinden en diepgewortelde spanningen in je lichaam en geest los te laten. Deze concert /sessie is met name geschikt voor mensen die te maken hebben met spanningen, burn-out, angsten en slaapproblemen. Meditatief concert is een meditatieve geluidservaring waarbij deelnemers “baden” in geluidsgolven. Meditatieve concert wordt gecombineerd met Soma Yoga sessie. Dit is een vorm van yoga die gericht is op ontspanning en herstel van het lichaam en geest.

 

Marina (stem en percussie)  en Hildegard (Harp) vormen Himara, harp en zang duo. Ze nemen je mee op een geluidsreis met een zachte rustgevende zang, sjamanistische trommel, en klankschalen en harp.

 

Elke meditatieve concert/sessie heeft een andere focus voor de meditatiebeoefening.

Meditatief concert op maat 

Het is ook mogelijk om een ​​Meditatief concert te boeken voor jezelf of voor een kleine groep mensen op een locatie naar keuze. Concerten zijn op maat gemaakt en kunnen  meditatie, ademwerk, stem, yoga en diepe ontspanningsoefeningen omvatten. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, dan kun je via onderstaande link contact met mij opnemen.

Hilmara duo.PNG

Meditatief Concert

~ Is concert  PLUS yogasessie voor diepe ontspanning 

~ Is meditatieve geluidservaring 

~ Het incorporeert zachte Yogaoefeningen 

~ Het is voor iedereen geschikt die zoekt voor rust en ontspanning  

~Meditatief concert kan ondersteuning bieden bij: stress, burn-out, PTSS, psychische en emotionele problemen en   slapeloosheid.  

Meditatief concert 
bottom of page