top of page
more 6_edited.jpg

Holistische Energetische massage
in het centrum van Arnhem 

Iedereen heeft aanraking nodig. Aanraking is een instinctieve menselijke reactie op pijn. Door aanraking krijgt het lichaam liefde en steun. Massage is een zeer natuurlijke en eeuwenoude techniek die een breed scala aan lichamelijke en emotionele klachten kan verlichten en verhelpen, van chronische pijn tot angst en uitputting. Holistische Energetische Massage is een oliebehandeling die werkt op het fysieke, emotionele en mentale niveau van het lichaam. De behandeling stimuleert diepe ontspanning en herstel van de natuurlijke balans van het lichaam. Tijdens een massage wordt je als geheel behandeld: je lichaam en je geest. De gebruikte handbewegingen en grepen zijn langzaam, ritmisch en meditatief. Deze handbewegingen worden afgewisseld met zachte shakes (Holistic Pulsing) en ontspannende aanrakingen (Hands-On Healing) die zich vooral richten op het energiesysteem van het lichaam.

 

Naast 15 jaar professionele ervaring als gediplomeerd Somatic Bodyworker, waar ik verschillende massagetechnieken heb leren toepassen in de massagebehandeling, werk ik ook intuïtief en in harmonie met de energie van de persoon die gemasseerd wordt. Intuïtief betekent simpelweg diep aanwezig zijn bij de cliënt. Dit is de meest natuurlijke toestand die we allemaal kennen. Denk aan de moeder die weet hoe ze haar kind moet vasthouden om hem te helpen zich beter te voelen. Ons lichaam en onze handen zijn intelligent en weten instinctief hoe we elkaar moeten verzorgen en troosten. In de massagebehandeling betekent dit dat ik naast de technieken die ik gebruik ook mijn handen tijdens de massage intuïtief de energie van het lichaam laat volgen. Dit kan op zijn beurt het zelfherstellend effect van het lichaam activeren. Waar nodig wordt via mijn handen energie gegeven middels de zogenaamde Hands-On Healing techniek die het energiesysteem van het lichaam positief beïnvloedt. Hands-on healing is en vorm van een zachte en bewuste aanraking die zich richt op het energiesysteem van je lichaam. Je oorspronkelijke energie (ook wel Prana, Levenskracht, Chi genoemd) wordt uitgenodigd om te stromen waar het wil stromen, waardoor geblokkeerde energie vrijkomt. Hierdoor ben je meer aanwezig bent in je lichaam. Ik gebruik ook de Holistic Pulsing techniek. Soft shakes (of anders Holistic Pulsing genoemd) is een vorm van massage waarbij je lichaam wordt bewogen door te wiegen en te schudden. Door de 'flow' die in je lichaam ontstaat, kun je je bewust worden van spanningen en blokkades en deze loslaten. Holistic Pulsing heeft een diep ontspannende en helende werking.

Back Massage

Holistische Energetische Massage 

~ Holistische Energetische Massage duurt 75 of 90 minuten. Tijdens massage zullen rug, nek, armen, benen,

buik, hoofd en voeten gemasseerd worden. 

~Holistische Energetische Massage kan ondersteuning bieden bij: stress, burn-out, PTSS, psychische en emotionele problemen, ademhalingsklachten, slapeloosheid, rugklachten, houdingproblemen en chronische pijnen.

 

~ Je kunt het voor jezelf boeken

of als cadeau voor iemand anders ​

 

Holistische Energetische 
massage sessie
more 23.jpg
Wat kun je verwachten bij een Holistische Energetische en Hot Stone massagesessie?

 

Intake

 

We beginnen altijd met een gesprek over je gezondheid, conditie, klachten, eventuele contra-indicaties en je wensen. Het gesprek is ook bedoeld om je op uw gemak te stellen en om informatie te geven over de effecten van de massage. Vervolgens verlaat ik even de ruimte en mag je je uitkleden. Je mag bij alle massages je onderbroek aanhouden. Ik vertel je hoe je op de massagetafel mag komen liggen, ik dek je meteen af met handdoeken en zorg dat je prettig ligt.

 

De massage zelf

 

Je zult gedurende de behandeling toegedekt zijn met een handdoek. Alleen het lichaamsdeel dat op dat moment gemasseerd wordt zal ontbloot worden – de rest blijft toegedekt zodat je lekker warm blijft. Tijdens de massage probeer ik je zoveel mogelijk te laten genieten van de stilte, waardoor je lekker ontspant. Je hoeft dus niet te praten maar het mag wel. Er zijn trouwens veel cliënten die zo ontspannen zijn dat ze gemakkelijk wegdutten tijdens de massage. Ook dat is prima, natuurlijk. Als op enig moment tijdens de sessie, een techniek of een massagegreep ongemakkelijk voelt, laat het dan meteen weten.

 

Na afloop

 

van de massage kun je gewoon nog even rustig blijven liggen en langzaam weer bij komen. Vervolgens maak ik met een handdoek je lichaam zoveel mogelijk olie vrij en verlaat ik even de ruimte zodat je je op je gemak kunt aankleden. Zorg dat je na de massage veel water of kruidenthee drinkt zodat je lichaam de afvalstoffen efficiënt kan afvoeren.

Algemene voorwaarden van Holistische Energetische en Hot Stone massagesessie

 

 • Wanneer je een afspraak maakt, stem je in met de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld.

 • Een veilige sfeer en een goede hygiëne vind ik belangrijk en verwacht dat jij hier ook zorg voor draagt.

 • Tijdens de eerste sessie stel ik je voorafgaand aan de massage een aantal vragen met betrekking tot je gezondheid en verwachtingen ten aanzien van de massage. Je verstrekt hierbij relevante informatie.

 • Eventueel medicijngebruik dien je door te geven. Bij wijzigingen in je situatie ben je zelf verantwoordelijk relevante informatie door te geven. Ik stel geen medische diagnoses. Bij twijfel kan ik afzien van massage en je doorverwijzen naar een huisarts of specialist. Bij medische klachten overleg je met je behandelend arts of specialist voordat je een massage ondergaat.

 • Alle informatie die je tijdens de intake en de sessies deelt, wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder schriftelijke toestemming wordt dit nooit aan derden verstrekt.

 
Huisregels van Holistische Energetische en Hot Stone massagesessie

 

 • Jij bent op tijd aanwezig. Te laat komen gaat ten koste van de duur van de sessie.

 • Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden volledig in rekening gebracht. Bij overmacht of ziekte zal ik je zo spoedig mogelijk informeren.

 • Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit Soma yoga en massage praktijk.

 • Bij Praktijk Deeply Relaxed in Arnhem kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling.

 • Om misverstanden te voorkomen zal de therapeut voorafgaand aan de massage met de klant overleggen wat gemasseerd zal worden.

 • Betaling vindt plaats via bankoverschrijving; of contant; je ontvangt een factuur.

 • De massages vinden in zorgvuldige afstemming plaats. Je kunt me niet aansprakelijk stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan tijdens of na een sessie.

bottom of page